Madraci za kolijevke – provjerite našu ponudu

Priprema za dolazak bebe u kuću podrazumijeva između ostalog odabir kvalitetne kolijevke i odgovarajućeg madraca za kolijevku

Tradicionalne kolijevke izrađivale su se od drva te su imale rešetkastu ogradu, a mnogi ih i danas preferiraju. Uzimate li drveni krevetić dobro  je provjeriti da nije tretiran kemikalijama.

Moderni krevetić za bebe dolaze izrađeni od raznih materijala. Također dolaze u raznim oblicima s raznim funkcijama. Neke značajke su:

  • razni materijali (drvo, metal, plastika)
  • različite ograde (rešetkasta, mrežica, puno platno)
  • podesivost (visina podnice, micanje ograde, visina nogu)

Jedna od zanimljivijih funkcija je ograda/mrežica koja se može spustiti. Na taj način ako je kolijevka uz vaš krevet po noći gotovo kao da beba spava s vama u krevetu. Tehnološki napredne kolijevke se same njišu, puštaju umirujuću glazbu djeci, šalju podatke o bebi na pametni telefon.

S obzirom na pregršt izbora pitate se kakav madrac za kolijevku kupiti?

Kada se biraju madraci za kolijevke nije bitan dizajn krevetića već podnica – da li je letvičasta podnica ili puna podnica. Letvičaste podnice se uvijek preporučuju jer bolje raspoređuju težinu te daju veću prozračnost madracu.

Težina kod beba ne igra ulogu, ali koje su druge bitne značajke kada birate madrac za bebe pogledajte klikom ovdje.

Prozračnost je pogotovo bitna jer madraci za bebe trpe zbog nezgoda s tekućinama kao što je mokrenje u krevet. Nezgode se svima događaju i normalne su, a kako se pobrinuti za madrac kada se dogode pogledajte klikom ovdje.

Ima li vaš krevetić za bebe punu podnicu najbolje rješenje je madrac za kolijevku s oprugama. Takvi madraci su sami po sebi prozračni. Ako želite saznati više o njima kliknite ovdje.

Letvičaste podnice se uvijek preporučaju, a uz njih se mogu koristiti kvalitetniji madraci za kolijevke od PU pjene ili čak madraci za kolijevke od lateksa koji čine sam vrh ponude. Pročitajte više o madracima od PU pjene klikom ovdje, te o madracima od lateksa klikom ovdje.

Zdrav razvoj bebe najvažniji je svakom roditelju. Zato je dobro znati koji madrac za kolijevke odgovara potrebama vaše bebe. Nadamo se da ste u ovoj objavi dobili neke odgovore, a ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte na 092/3315-447 ili nam pošaljite upit preko kontakt forme na ovom linku.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)