Popusti do isteka akcije. Do 35% POPUSTA na odabrane artikle! 🎉

[wooct style="02" color="#fff" time_start="09/18/2023 09:53 am" time_end="10/19/2023 11:59 pm" text_above="" text_under="" text_ended=""]
VIDI VIŠE

Uvjeti i pravila poslovanja

Uvjeti i pravila poslovanja

Opći uvjeti

Ovi opći uvjeti odnose se na korištenje BIOSANMADRACI d.o.o. Internet prodavaonice na području Europske unije.

Korištenje

Usluge BIOSANMADRACI d.o.o. Internet prodavaonice (kupnja uz uslugu dostave putem BIOSANMADRACI d.o.o. Internet prodavaonice,  kupnja sa uslugom preuzimanja u poslovnici „DISKONT MADRACA KOVINSKA 4a 10090 ZAGREB“ putem BIOSANMADRACI d.o.o. Internet prodavaonice, te uskoro kupnja putem BIOSANMADRACI d.o.o. mobilne aplikacije) dostupne su na internetskim stranicama https://biosan-madraci.hr, dalje u tekstu BIOSANMADRACI d.o.o. Internet prodavaonica.

Stranice, kao i navedene usluge, korisnici mogu koristiti za privatnu i poslovnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema niže navedenim uvjetima i pravilima.

Korištenjem BIOSANMADRACI d.o.o.Internet prodavaonice korisnik je suglasan i obvezuje se poštivati niže navedene uvjete i pravila.

Iako BIOSANMADRACI d.o.o. nastoji pružiti najbolju moguću ponudu usluga, BIOSANMADRACI d.o.o. ne može jamčiti da će usluge na BIOSANMADRACI d.o.o. Internet prodavaonici odgovarati potrebama svakog korisnika.

Izjava o korisniku

Korisnik je svaka pravna i fizička osoba koja se registrira, izvrši narudžbu i plaćanje u BIOSANMADRACI d.o.o. Internet prodavaonici.

Izjava o prodavatelju

BIOSANMADRACI d.o.o. za proizvodnju, trgovinu i usluge
Registriran: Trgovački sud u ZAGREBU, reg. 25.03.2010
MBS: 081507623
MB: 5768403
OIB: 03674141250
Temeljni kapital: 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti
Žiro računi: HR1924020061101159691, Erste&Steiermärkische Bank d.d.
Članovi uprave: Snježana Jurković
Odgovorna osoba: Snježana Jurković, direktor – zastupa društvo pojedinačno i samostalno

Sjedište:
ADRESA:
BIOSANMADRACI d.o.o.
Kovinska 4a, 10090 Zagreb, Hrvatska
Tel: +385 1 34 57 600
Email: info.bioflex@gmail.com

Cijene

Sve izražene cijene su u hrvatskim kunama (kn) i sa uračunatim PDV-om. Navedene maloprodajne cijene vrijede isključivo za kupnju proizvoda putem Internet trgovine i mogu se razlikovati od maloprodajnih cijena u prodajnim mjestima.

Proizvodi

Sve robe i usluge dostupne na BIOSANMADRACI d.o.o. Internet prodavaonici.

Slike i opisi

BIOSANMADRACI d.o.o. pokušava biti što precizniji u opisu proizvoda, ali ipak ne može garantirati da su opis, slika i tehnički podaci proizvoda u potpunosti točni. Slike proizvoda ilustrativne su prirode i ne moraju u potpunosti odgovarati proizvodu.

Zaštita podataka

Tajnost podataka zaštićena je i osigurana uporabom SSL enkripcije. Time je omogućen siguran prijenos podataka i onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i BIOSANMADRACI d.o.o. stranica.

Servisni uvjeti

Uz neke proizvode izdaje se jamstveni list. Na jamstvenom listu definirani su uvjeti jamstva i kontakti servisa. Reklamacija na neispravan proizvod ostvaruje se prema uvjetima navedenim u jamstvenom listu proizvoda. Ako u jamstvenom razdoblju bude potreban popravak proizvoda korisnik se može prvo obratiti trgovini gdje je kupljen proizvod, ili servisu, kako bi dobio podrobnije informacije vezano za postupak reklamacije. Ukoliko se ustanovi kako je roba pod jamstvom koju korisnik reklamira kao neispravnu ispravna, BIOSANMADRACI d.o.o. će korisniku pregled ispravnog proizvoda naplatiti jedan servisni sat (183 kn sa PDV-om) uz dodatno troškove dostave proizvoda na servis u BIOSANMADRACI d.o.o. (ukoliko je to išlo na trošak BIOSANMADRACI d.o.o.) i povrat ispravnog proizvoda korisniku.

Uvjeti kupnje i isporuke

Uvjeti kupnje i prodaje proizvoda putem BIOSANMADRACI d.o.o. Internet prodavaonice definirani su kroz sljedeće korake: registracija, narudžba, plaćanje, dostava, reklamacija/povrat robe.

Registracija

Kako bi se korisnik registrirao na BIOSANMADRACI d.o.o. Internet prodavaonicu mora biti punoljetan, odnosno ukoliko je maloljetan registraciju mora izvršiti uz privolu i suglasnost zakonskog skrbnika. Korisnik snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom registracije. Ukoliko dođe do bilo kakve promjene podataka, koje je korisnik unio prilikom registracije, poželjno je da u što kraćem roku ažurira svoj korisnički račun, ili o promjeni obavijesti BIOSANMADRACI d.o.o. na e-mail adresu: info.bioflex@gmail.com

Naručivanje proizvoda

Proizvodi se naručuju klikom na gumb “Dodaj u košaricu”. Proizvodi se smatraju naručenim kada kupac obavi cijeli proces naplate (Checkout proces). Po primitku narudžbe BIOSANMADRACI d.o.o. šalje obavijest korisniku o njenom zaprimanju na e-mail adresu kojom se korisnik registrirao.

Ukoliko korisnik ne primi takvu obavijest treba se prijaviti na BIOSANMADRACI d.o.o. Internet prodavaonicu, provjeriti jesu li u košarici proizvodi koje je naručio te ponoviti Checkout proces.

BIOSANMADRACI d.o.o. obavezuje se isporučiti sve dostupne proizvode. Ukoliko neki (ili sve) proizvode BIOSANMADRACI d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti kontaktirat će telefonski i/ili putem e-maila korisnika kako bi dogovorili isporuku zamjenskog (skih) proizvoda ili otkazivanje narudžbe. Narudžbe kreirane na BIOSANMADRACI d.o.o. Internet prodavaonici nisu obvezujuće.

Otprema/dostava proizvoda

Korisnici mogu naručiti proizvode online na web shopu ili telefonski na tel.: 01 34 57 600. BIOSANMADRACI d.o.o.dostavlja proizvode na području cijele Hrvatske, uključujući i otoke. Dostava se obavlja radnim danima, iznimno samo za neka mjesta i subotom uz nadoplatu od strane kupca, koji iznos Web shop prodaja telefonski dogovora s kupcem. Uslugu dostave proizvoda naručenih putem BIOSANMADRACI d.o.o. Internet trgovine obavljaja kurirska služba TRENUTNO NAJPOVOLJNIJA, ili BIOSANMADRACI d.o.o. vlastitim dostavnim vozilima. Za sve narudžbe koje se dostavljaju putem službe KURIRSKA SLUŽBA, KURIRSKA SLUŽBA šalje SMS poruku sa brojem pošiljke. Pošiljka se može pratiti putem usluge Track&Trace na ovom linku https://www.posta.hr/tracktrace.aspx
(potreban je samo prijamni broj pošiljke kojeg se upiše u za to predviđeno polje nakon čega se dobiva povratna informacija o statusu pošiljke, npr. kada je zaprimljena, kada je spremna za isporuku primatelju ili kada je primatelju uručena.)

Dostava je moguća isti ili idući dan od dana narudžbe (samo za područje Grada Zagreba i bliže okolice), a uobičajeno u roku od 25 radnih dana od dana potvrde narudžbe. Dostava je besplatna na području Republike Hrvatske. Dostava se kod izrade narudžbe automatski uračunava u cijenu te je istaknuta na ponudi. Ukoliko kupac želi osobno preuzeti naručenu robu u nekoj od poslovnica (Diskont Madraca Blatnica – Blatnica 20, Salon Zagreb – Kovinska 4a), dostava se ne naplaćuje. BIOSANMADRACI d.o.o. dostavlja proizvode i u sve ostale članice EU. Za ostale članice EU trošak dostave izračunava se naknadno nakon kreirane narudžbe.

Preuzimanje narudžbe

Naručeni proizvodi pakiraju se tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Naručeni proizvodi dostavljaju se do ulaza u stambeni objekt – ulaz u kuću, ulaz u zgradu (od izuzetka su neki otoci gdje se roba dostavlja do najbližeg poštanskog ureda). Korisnik je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču koji ih je dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Proizvodi su osigurani od gubitka i oštećenja u dostavi. Korisnik je obvezan prilikom preuzimanja proizvoda potpisati dostavnicu te je dostavljač uzima kao potvrdu o preuzimanju. Ako korisnik, nakon što je pošiljka poslana, u očekivanom vremenu ne primi pošiljku ili obavijest o isporuci, poželjno je da o tome obavijestiti BIOSANMADRACI d.o.o. Internet prodavaonicu, kako bi se poduzelo traženje pošiljke, ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka. Ukoliko u roku od 48 sati po preuzimanju naručenih proizvoda korisnik ne pošalje pismenu primjedbu na isporučene proizvode, smatra se da je pošiljka propisno isporučena. U slučaju kašnjenja zbog više sile (izgubljeni proizvodi, oštećeni proizvodi u dostavi u distribucijskom centru partnera – koje je isti vratio BIOSANMADRACI d.o.o. Internet prodavaonici bez isporuke kupcu i sl.) BIOSANMADRACI d.o.o.ne preuzima odgovornost na “prvi rizik” i obvezuje se poslati zamjenske proizvode korisniku u najkraćem roku. BIOSANMADRACI d.o.o. zadržava pravo ne isporuke narudžbe ukoliko postoji sumnja na zlouporabu.

Zamjene, reklamacije i povrat proizvoda, prigovori

Povrat robe moguć je u roku od 14 dana od dana kupnje putem BIOSANMADRACI d.o.o. Internet prodavaonice ne navodeći za to razlog, sukladno članku 72. Zakona o zaštiti potrošača (NN br. 41/14).

Kupac ne može vratiti proizvod koji je napravljen po mjeri isključivo za njega po dimenzijama koje je sam tražio.

Na stranici Pravo na raskid Ugovora možete pronaći informacije o pravu na jednostrani raskid ugovora o kupoprodaji gdje se navode prava i obveze potrošača, kao i obveze i prava trgovca u slučaju ostvarivanja prava korisnika na jednostrani raskid ugovora o kupoprodaji.

Kako bi se osiguralo što duže korištenje/trajanje madraca, madrace je potrebno koristiti na gušćim letvičastim podnicama. Preporuka je elastična podnica razmaka letvica do 4cm kao i širine letvica do 4cm.

Pune ploče (iverice, ravne pune podloge, “izbušene” rupe na punim podlogama) kao podnice odgovaraju madracima napravljenima od opruga (bonnell i džepićasta jezgra), dok pjenasti madraci i madraci od lateksa zahtijevaju gušće letvičaste podnice ( što daje dodatnu elastičnost madraca).
Podnice razmaka 5cm do 7cm pogodne su za madrace napravljene od bonnell jezgre.

Za sve eventualne nepravilnosti prilikom korištenja madraca na neodgovarajućoj podlozi, proizvođač nije odgovoran te se eventualna reklamacija ne uvažava.

Informacije za jednostrani raskid ugovora o kupoprodaji možete pronaći ovdje.

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača (NN br. 41/14, članak 10.) tvrtka BIOSANMADRACI d.o.o. se obvezuje zaprimiti pismeni prigovor korisnika na izvršenu uslugu te na isti odgovoriti pismeno u roku od 15 dana od dana zaprimanja prigovora. Prigovor na kvalitetu usluga BIOSANMADRACI d.o.o. korisnici mogu dostaviti u pisanom obliku na adresu:

BIOSANMADRACI d.o.o.
KOVINSKA 4a, 10.090 ZAGREB,
ili na e-mail adresu : info@biosanmadraci.hr

BIOSANMADRACI d.o.o. se obvezuje dati odgovor na prigovor u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora.

Korisnik treba uz prigovor dostaviti podatke za dostavu odgovora: Ime, prezime i adresu.

Povrat uplate

U slučaju ne mogućnosti isporuke naručenih proizvoda, ili isporuke istovjetnih zamjenskih proizvoda, korisniku će se ponuditi proizvodi jednakih, ili sličnih, karakteristika i cijene. Ako kupac ne prihvati takvu ponudu BIOSANMADRACI d.o.o. se obvezuje izvršiti povrat sredstava u najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku 14 dana od dana kada je zaprimljena obavijest o raskidu ugovora o kupoprodaji, na račun korisnika s kojeg su sredstva uplaćena.

Marketinške aktivnosti

BIOSANMADRACI d.o.o. zadržava pravo ponude različitih promotivnih aktivnosti različitim kupcima BIOSANMADRACI d.o.o. Internet prodavaonice.

Intelektualno vlasništvo

Sadržaj BIOSANMADRACI d.o.o. Internet prodavaonice je zaštićen. BIOSANMADRACI d.o.o. ostvaruje jedinstveno pravo na korištenje predmetnog sadržaja. Za svako komercijalno korištenje sadržaja na stranicama BIOSANMADRACI d.o.o. Internet prodavaonice morate prethodno kontaktirati BIOSANMADRACI d.o.o. te za to dobiti pisano odobrenje.

Povezane Internet stranice

Web stranice BIOSANMADRACI d.o.o.Internet prodavaonice uključuju linkove na druge Internet stranice. Materijali na tim stranicama su izvan kontrole BIOSANMADRACI d.o.o. Korisnici na njih pristupaju na vlastitu odgovornost i rizik.

Dio web stranica BIOSANMADRACI d.o.o. Internet prodavaonice predviđen je za oglašavanje. Oglašivači odgovaraju za objavljene materijale, odnosno da materijali budu usuglašeni sa zakonskim normama i pravilima. BIOSANMADRACI d.o.o. ne odgovora za bilo kakve pogreške i nepravilnosti spomenutih marketinških materijala.

Dostupnost biosan-madraci.hr Internet prodavaonice

Pristup na internetske stranice biosan-madraci.hr Internet prodavaonice ponekad može biti otežan zbog radova, održavanja ili uvođenja novih sadržaja te u slučajevima nepredviđenih okolnosti koje ćemo nastojati otkloniti u najkraćem mogućem roku.

Izjava privatnosti i politika kolačića (cookies)

Izjava privatnosti

BIOSANMADRACI d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu svih osobnih podataka korisnika, sukladno članku 11. Zakona o zaštiti potrošača. BIOSANMADRACI d.o.o. prikuplja samo nužne, osnovne podatke o korisnicima koji su nužni za ispunjenje obveza poslovanja. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Registracijom na BIOSANMADRACI d.o.o. Internet trgovini korisnik daje suglasnost BIOSANMADRACI d.o.o. za korištenje i obradu podataka o njegovim narudžbama. Korisnik može u svakom trenutku povući suglasnost za obradu podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za promotivne obavijesti putem e-maila (Newslettere BIOSANMADRACI d.o.o.).

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici BIOSANMADRACI d.o.o.  i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Izjava o kolačićima (Cookie policy)

Kako bi stranice BIOSANMADRACI d.o.o. Internet trgovine ispravno radile, one moraju na računalo korisnika spremiti malenu količinu informacija (Cookies). Prema regulacijama Europske unije od 25.03.2011. BIOSANMADRACI d.o.o. mora prije spremanja Cookiea zatražiti pristanak korisnika. Korištenjem web stranica BIOSANMADRACI d.o.o. Internet prodavaoinice korisnik pristaje na uporabu Cookie-a.

Onemogućavanje kolačića

Korisnik isključivanjem kolačića odlučuje hoće li dopustiti pohranjivanje kolačića na svom računalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u web pregledniku koji korisnik koristi za pregledavanje web stranica. Ukoliko korisnik onemogući kolačiće neće moći koristiti neke od funkcionalnosti stranica BIOSANMADRACI d.o.o. Internet prodavaonice.

Sigurnost

Prilikom registracije u BIOSANMADRACI d.o.o. Internet prodavaonicu korisnik je dužan kreirati lozinku koju mora zadržati samo za sebe i ne dijeliti je s drugim osobama. Korisnik je odgovoran za sve akcije i narudžbe kreirane pod njegovim korisničkim računom. Ako korisnik zna ili sumnja da netko zna njegovu lozinku, treba što prije kontaktirati BIOSANMADRACI d.o.o. kako bi mu izdali upute za promjenu lozinke.

Ukoliko BIOSANMADRACI d.o.o. sumnja da postoji sigurnosni propust može bez najave i prethodne obavijesti promijeniti korisnikovu lozinku ili deaktivirati njegov korisnički račun.

Način plaćanja

Načini plaćanja za narudžbe robe putem Internet prodavaonice:

1) Kreditnom ili debitnom karticom (Mastercard, Maestro, Visa, Diners, Disccover)
2) Gotovinom prilikom dostave
3) Uplatom na naš račun: putem internet bankarstva, virmanom, ili općom uplatnicom.

Kod plaćanja putem internet bankarstva ili virmanom roba se šalje nakon što uplata bude vidljiva na računu BIOSANMADRACI d.o.o. (provjerava i obrađuje web shop prodaja. Proces možete ubrzati te nam poslati potvrdu o uplati na info.bioflex@gmail.com).

NAPOMENA: Ukoliko korisnik kupnju želi obaviti plaćanjem po ponudi molimo istu zatražite na info.bioflex@gmail.com .

Izjava o sigurnosti online plaćanja

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.
CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

Hvala što koristite CorvusPay!

Security of Online Payments

While conducting payments on our web shop you are using CorvusPay – an advanced system for secure acceptance of credit cards on the Internet.

CorvusPay ensures complete privacy of your credit card data from the moment you type them into the CorvusPay payment form. Data required for billing is forwarded encrypted from your web browser to the bank that issued your payment card. Our store never comes into contact with your sensitive payment card data. Similarly, CorvusPay operators cannot access your complete cardholder data. An isolated system core independently transmits and manages sensitive data while at the same time keeping it completely safe.

The form for entering payment data is secured by an SSL transmission cipher of the greatest reliability. All stored data is additionally protected by hi-grade encryption, using hardware devices certified by FIPS 140 2 Level 3 standard. CorvusPay fulfills all of the requirements for safe online payment prescribed by the leading credit card brands, operating in compliance to the PCI DSS Level 1 standard – the highest security standard of the payment card industry. Payments made by cards enroled with the 3-D Secure program are further authenticated by the issuing bank, confirming your identity through the use of a token or a password.

All information collected by Corvus Info is considered a banking secret and treated accordingly. The information is used exclusively for the purposes for which they were intended. Your sensitive data is fully

secure and it’s privacy is guaranteed by the state of the art safeguard mechanisms. We collect only the data necessary for performing the work in accordance with the demanding prescribed procedures for online payment.
Security controls and operating procedures applied within the CorvusPay infrastructure not only ensure current reliability of CorvusPay but permanently maintain and enhance the security levels of protecting your credit card information by maintaining strict access controls, regular security and in-depth system checks for preventing network vulnerabilities.

Thank you for using CorvusPay!

       

Prijava na E-novosti

Saznaj Novosti, Akcije , Popuste i ostale Pogodnosti, prijavi se na naš Newsletter!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Web stranica je zaštićena reCAPTCHA-om i Google pravilima privatnosti te uvjetima korištenja.

Trebate pomoć?

Kontaktirajte nas

Pridružite nam se: