Madraci za starije osobe – ponuda madraca za ljude starije životne dobi

Studije pokazuju da bi svaka osoba trebala spavati barem 7 sati dnevno, bez obzira na životnu dob. Dopustite svome tijelu da se kvalitetno odmori uz Biosan madrace

Kako vrijeme napreduje, mijenjaju se i naše navike spavanja. S godinama tijelo više nije fleksibilno kao prije pa se time mijenja i potreba za madracem, posebno ako osjećate napetost u zglobovima i bol u kralježnici.

Stariji ljudi imaju veću vjerojatnost razviti kronične bolove. Uz to, često ih pogađa i slaba cirkulacija. Sve to može ublažiti kvalitetan madrac. Iz tog razloga za vas smo odabrali neke od naših modela madraca koji najbolje odgovaraju ljudima starije životne dobi.

Naši madraci za starije ljude kvalitetno ublažavaju pritisak, dugotrajni su i podupiru kralježnicu te je drže u ispravnom položaju. Dizajnirani su s bočnim ojačanjima koja služe kao dodatna podrška kod ustajanja iz kreveta.

Izdvajamo 2 naša modela madraca koji odgovaraju ljudima starije životne dobi:

Madrac Ergomed

Srednje tvrdi madrac od poliuretanske pjene i udobnim slojem latexa. Madrac je visine 18cm i dolazi sa skidivom i perivom navlakom. Navlaka je antialergijska i antibakterijska.

Kliknite na sliku za više informacija

Madrac Biovital

Srednje mekan madrac od politeranske pjene i udobnim slojem memory pjene. Visine je 19cm i dolazi sa antialergijskom i antibakterijskom navlakom koju možete skinuti i oprati u perilici.

Kliknite na sliku za više informacija

Ukoliko vam ova dva modela ne odgovaraju, uz ove modele u mogućnosti smo izraditi madrace prema vašoj mjeri, ili nadograditi postojeće modele da odgovaraju vašim potrebama. Slobodno nas nazovite na 092/3315-447 ili nam pošaljite upit preko kontakt forme na ovom linku. Naše stručno osoblje pomoći će vam odabrati savršen madrac za vaše potrebe. Za pregled naše pune ponude madraca kliknite ovdje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)