Bolovi u kralježnici mogu biti znak da spavate na lošem madracu

Kod traženja uzroka bolova u kralježnici većina ljudi obično ne upire prstom u nekvalitetan i star madrac. No trebali bi.

Gotovo sve osobe barem su jednom osjetile bol u kralježnici. Nekima od njih bol nije predstavljala ništa više od trenutne nelagode, no brojnim osobama bol u kralježnici utječe na svakodnevnicu i posao te predstavlja velik životni problem.

Bez obzira radi li se o svakodnevnom ili povremenom problemu, vjerujemo da je svatko pokušavao pronaći način da ublaži bolove u kralježnici. Operacije, lijekovi, kiropraktičari, vjerojatno ste isprobali jednu od tih stvari, ako ne i sve.

No jeste li pokušali promijeniti madrac?

Spavanje na pogrešnom ili lošem madracu može uzrokovati ili pogoršati bolove u kralježnici. Nekvalitetan madrac napreže mišiće i onemogućava kralježnici da zadrži ispravan položaj tokom spavanja. Obratite posebnu pažnju svom tijelu svakog jutra – ukoliko se budite sa bolovima u kralježnici ili vratu, postoji velika mogućnost da je problem u vašem madracu.

Ako uzmemo u obzir da trećinu života provedemo spavajući, počinjemo shvaćati koliko je kvalitetan madrac bitan za zdravlje. Ako koristite star i nekvalitetan madrac, vaši mišići i ligamenti u leđima neće se pravilno opustiti i bolovi u kralježnici će se pojačati.

Loš madrac može vam prouzrokovati bolove u kralježnici

Odabirom kvalitetnog madraca značajno smanjujete bolove u kralježnici

Iz gore navedenih razloga počinjete shvaćati koliko je odabir kvalitetnog madraca važan kod smanjenja bolova u kralježnici.

Dopustite da vam u tome pomognemo. Proizvodimo madrace više od 20 godina te neprestano pratimo i usavršavamo svjetske trendove. Svi naši madraci tehnički su ispitani i konstruirani da pružaju maksimalnu prilagodbu tijelu. Brinu o pravilnom položaju kralježnice tokom spavanja i omogućuju miran san bez okretanja. Posebnu pažnju obratili smo i na njihova higijenska svojstva – svi naši madraci u najvećoj mjeri koriste antialergijske i antibakterijske materijale.

Uz sam madrac, važno je odabrati i odgovarajuće podnice. Kvalitetna podnica štiti madrac od oštećenja i produžuje mu rok trajanja. Omogućava kvalitetnu cirkulaciju zraka u madracu i na taj ga način održava svježim dugi niz godina. Podnica pruža dodatnu udobu vašem madracu i u kombinaciji sa kvalitetnim madracem pruža nenadmašan osjećaj spavanja.

Za više informacija o tome kako odabrati savršen madrac po vašoj mjeri slobodno nas nazovite na 092/3315-447 ili nam pošaljite upit preko kontakt forme na ovom linku. Za pregled naše ponude madraca kliknite ovdje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)