Madraci za apartmane

Jeste li znali da je madrac u vašem apartmanu jedan od najvažnijih čimbenika u zadovoljstvu vašeg gosta?

Kako bi se gost osjećao ugodno bitno mu je pružiti odmoran i kvalitetan san. Odmoran gost bit će vam zahvalan i rado će se vraćati u vaš apartman. Brigu o kvalitetnom snu vaših gostiju slobodno prepustite nama. Vršimo opremanje apartmana sa kvalitetnim madracima, krevetima, podnicama i popratnim sadržajem poput jastuka i posteljine.

Naša ponuda za apartmane:

  • Kvalitetni madraci svih vrsta, mogućnost krojenja po mjeri
  • Kreveti i podnice za krevet dugog vijeka trajanja
  • Nadmadraci za dodatno povećanje udobnosti
  • Jastuci i posteljina

Zašto odabrati nas?

  • 20 godina iskustva u proizvodnji madraca
  • Besplatna dostava bez obzira na iznos narudžbe, uključujući i sve otoke
  • Plaćanje na rate
madrac za apartmane
Biosan madraci za apartmane pružit će vašim gostima jedinstven osjećaj spavanja

Je li gostu bitno na kakvom madracu spava?

Ukoliko gosta smjestite na star i loš madrac, neće se naspavati kako treba te će mu sveukupno iskustvo boravka biti loše. Zbog lošeg madraca gosti će se u vašem apartmanu buditi s bolovima u tijelu, mrzovoljni i cijelo iskustvo boravka može im biti narušeno.

Najbolji madraci za apartmane su oni madraci na kojima se gost budi svjež i odmoran. Naspavan i odmoran gost je zadovoljan gost. Madraci za goste moraju biti kvalitetni i konstruirani da odgovaraju većini spavača. Higijena madraca također mora ispunjavati određene standarde. Svi naši madraci dolaze sa skidivom i perivom navlakom tako da je uvijek možete održavati čistom i pružiti vašim gostima maksimalnu higijenu i čistoću.

Za star i loš madrac gosti imaju nultu stopu tolerancije. A trebali bi i vi kao iznajmljivač. Kako biste se osjećali kad bi uplatili nešto što bi po vama trebao biti idealan odmor, a na kraju se budite sa bolovima u leđima i nenaspavani? Cilj svakog iznajmljivača apartmana je pružiti gostu nenadmašan osjećaj spavanja. Uz Biosan madrace, vaši gosti će se buditi odmorni i opušteni.

Ukoliko imate dodatna pitanja , slobodno nas nazovite na 092/3315-447 ili nam pošaljite upit preko kontakt forme na ovom linku. Naše stručno osoblje pomoći će vam u odabiru idealnog madraca za vaš apartman. Za pregled naše ponude madraca kliknite ovdje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)