Liječenje diskus hernije uz pomoć inovativnog madraca

Saznajte kako možete ublažiti bolove nastale zbog diskus hernije uz pomoć madraca Diskus

Diskus hernija nastaje kada mekani unutarnji dio diska iskoči iz ležišta u kralježnički kanal. Uslijed starenja hrskavica postaje sve manje elastična, diskovi gube tekućinu i time sposobnost amortizacije pritiska između kralježaka. Nastanku diskus hernije doprinosi i teški fizički rad, posebice podizanje teških tereta, te dugo sjedenje.

Diskus hernija također nastaje i uslijed traume, obično nakon naglog pokreta. Liječenje diskus hernije obično se odvija preko fizikalnih terapija, mirovanja, lijekovima, i u najtežim slučajevima – operacijskim zahvatom. U svakom slučaju, bilo da se radi o blagom ili teškom obliku diskus hernije, oporavak vam možemo olakšati sa našim inovativnim madracem .

Za uspješno liječenje diskus hernije u velikom broju slučaja preporuča se mirovanje. Zašto bi mirovali na lošem i neadekvatnom madracu?

Imajući na umu velik broj ljudi koji pate od diskus hernije, odlučili smo kreirati madrac prilagođen njihovim potrebama. Kod dizajniranja madraca Diskus posavjetovali smo se sa stručnjacima na polju liječenja diskus hernije, i uz njihovo medicinsko znanje i naše 20 godišnje iskustvo u izradi madraca, zajedno smo kreirali jedinstven madrac namijenjem osobama koje pate od diskus hernije. Madrac Diskus dizajniran je u suradnji sa poliklinikom Ligament i osobna je preporuka doktora Bućana. Pruža pravilnu potporu tokom spavanja i drži vaše tijelo u ravnini te time pomaže u revitalizaciji kralježnice. Liječenje diskus hernije dugotrajan je proces, i iz tog razloga je iznimno važno odabrati kvalitetan madrac kako bi se vaše tijelo odmorilo preko noći.

Spavanjem na madracu Diskus, uz uzimanje redovne terapije prepisane od vašeg liječnika, može vam ublažiti simptome diskus hernije i pomoći kod revitalizacije kralježnice.

Za više informacija o tome kako vam madrac Diskus može pomoći kod liječenja diskus hernije i olakšati simptome, slobodno nas nazovite na 092/3315-447 ili nam pošaljite upit preko kontakt forme na ovom linku. Za pregled naše ponude madraca kliknite ovdje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)