Jeftini madraci – ponuda madraca po niskim cijenama

Kupnja novog madraca ne mora vam stvoriti rupu u novčaniku. Iz tog smo razloga za vas izdvojili nekoliko naših modela madraca koji se odlikuju kvalitetom i niskom cijenom

Ne morate potrošiti brdo novaca da biste se kvalitetno naspavali. Zbog vlastite proizvodnje madraca u mogućnosti smo ponuditi proizvode po nižoj cijeni od preprodavača. Naši najjeftiniji madraci odličan su omjer cijene i kvalitete i osiguravaju miran san i odmorna jutra.

U nastavku predstavljamo 3 naša modela madraca koji su savršen odabir za ljude ograničene budžetom.

MADRAC EUROFOAM T-21 već od 790.ookn

Udoban madrac od poliuretanske pjene. Srednje tvrd, visine 17 cm. Madrac dolazi sa skidivom i perivom navlakom. Navlaka je antialergijska i antibakterijska. Uz madrac na dar dobivate nepromočivi nadložak kojeg lako možete skinuti i oprati.

Kliknite na sliku za više informacija

MADRAC TURIST  – već od 390.00kn

Madrac prvenstveno predviđen za sezonski turistički period no osobe lakše tjelesne građe mogu ovaj madrac korisitit i duži period vremena. Srednje je tvrd, od kvalitetne poliuretanske pjene. Ukupna visina madraca iznosi 12cm.

Kliknite na sliku za više informacija

MADRAC ORTOSANveć od 880.00kn

Srednje tvrd madrac sa džepičastom jezgrom.. Madracu je sa obje strane dodan sloj od 2cm kvalitetne Termofix vate. Visina madraca iznosi 20cm. Navlaku madraca lako možete skinuti i oprati u perilici.

Kliknite na sliku za više informacija

Za više informacija o našim madracima slobodno nas nazovite na 092/3315-447 ili nam pošaljite upit preko kontakt forme na ovom linku. Naše stručno osoblje pomoći će vam u odabiru savršenog madraca za vaše potrebe. Za pregled naše pune ponude madraca kliknite ovdje.

Comment (1)

  • Dušanka Žanić 2023-04-23 Reply

    Trebam cijenu madraca dim 140×200

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)