Srednje tvrdi madraci – provjerite široku ponudu

Srednje tvrdi madraci primjereni su za širok dio populacije. Našu ponudu srednje tvrdih madraca možete vidjeti u nastavku

Srednje tvrdi madraci često se preporučuju osobama koje muče bolovi u leđima. Generalno su primjereniji za prosječne osobe (do 90) kg, ali u našoj ponudi pronađite srednje tvrdi madrac za svakog ukućana – od najlakših do najtežih. U nastavku pogledajte koji madrac je najbolji za vas.

 

Srednje tvrdi madraci od poliuretanske pjene
Madraci od PU pjene danas su najzastupljeniji tip madraca. Imaju nisku cijenu proizvodnje, a moguće ih je lako oblikovati i kombinirati s drugim materijalima. Stoga je ponuda raznolika te je moguće naći srednje tvrdi madrac od PU pjene za širok raspon budžeta.

Aktual je minimalistički madrac čija gustoća omogućava nosivost do nevjerojatnih 120 kg. Ovaj jednostavan madrac dolazi s perivom navlakom koja ima antialergijska i antibakterijska svojstva.

Madrac Aktual Šušta

 

Srednje tvrdi madrac za lakše osobe Eurofoam T21 dolazi s nepromočivim nadloškom. Dobra prozračnost i antibakterijska periva navlaka omogućavaju lako održavanje higijene madraca.

Madrac Eurofoam T21 + GRATIS nepromočivi nadložak

 

Za optimalnu podršku cijelog tijela predstavljamo Eurofoam T30 madrac sa 5 zona udobnosti. Zone su napravljene tako da se prilagođavaju određenom dijelu tijela.

Madrac Eurofoam T30 + GRATIS nepromočivi nadložak

 

Madrac Perla jednostavan je madrac od PU pjene te slojem hladno lijevane pjene za dodatnu potporu. Možete birati odgovara li vam više jedna ili druga strana.

Madrac Perla

 

Želite li vrhunsku kvalitetu koju pruža lateks pjena, ali po prihvatljivijoj cijeni? Madrac Ergomed B25 nudi upravo to sa slojem latexa postavljenog na jezgru od PU pjene. Ovaj madrac ima i bočna ojačanja od pjene kako pri sjedenju na rubu madraca ne bi propadali.

Madrac Ergomed B25

 

Inovativni madrac Fenix H s valjkastom jezgrom koja omogućava strujanje zraka kroz madrac. Time mu se produžuje trajnost, a vama omogućava spavanje u optimalnoj mikroklimi. Gornji sloj od HR pjene dodatno poboljšava svojstva.

Madrac Fenix H

 

Top madrac od pjene Master čine dva vanjska sloja hladno lijevane pjene sa središnjim slojem od PU pjene. Odlična podrška cijelog tijela omogućena je zbog

  • Elastičnosti hladno lijevane pjene
  • 5 profiliranih zona
  • Valovitom dizajnu koji prati konture tijela

Madrac Master

 

 

Srednje tvrdi madraci s džepićastom jezgrom
Ovi se madraci sastoje od brojnih opruga gdje je svaka ušivena u svoj zasebni džep. Zato kod ovih madraca nema prijenosa pokreta i čine odličan izbor za bračne krevete. Također su prigodni za osobe veće tjelesne težine.

Ortosan je jednostavan srednje tvrdi madrac sa svim kvalitetama koje pruža džepićasta jezgra – velika nosivost (do 100 kg), nema prijenosa pokreta, bez zvukova, odlična prozračnost. Za dodatnu udobnost s obje strane dodan je sloj termofix vate.

Madrac Ortosan

 

Odličan spoj kvaliteta hladno lijevane pjene i džepićaste jezgre dobiven je kroz srednje tvrdi madrac Elegant HR. Na sve kvalitete džepićaste jezgre dodana je udobnost elastične HR pjene i meke PU pjene.

Madrac Elegant HR

 

Lateks pjena poznata je kao top materijal za madrace, ali se to odražava i u cijeni. Zato je madrac Elegant Latex Antialergic odličan način da si priuštite sve kvalitete latexa, postavljenog na izdržljivu džepićastu jezgru.

Madrac Elegant Latex Antialergic

 

 

Srednje tvrdi madraci od lateksa
Kvalitete latex pjene stavljaju ove madrace srednje tvrdoće u premium skupinu madraca. Madraci od lateksa iznimno su dugotrajni, imaju odlična higijenska svojstva, a tijelu pružaju odličnu potporu uz nevjerojatnu udobnost.

Madrac P.J. visine je 14 cm te ima nosivost do 130 kg. Neka vas jednostavnost ovog madraca ne zavarava – on se odlično ergonomski prilagođava vašem tijelu za miran san.

Madrac P.J.

 

Madrac srednje tvrdoće od lateksa Naturalex A.S.N. ima posebno dizajnirane vertikalne kanale po cijeloj površini. Oni podupiru tijelo tako da je kralježnica uvijek u prirodnom položaju. Madrac možete okrenuti na bilo koju stranu i time fino regulirati tvrdoću.

https://biosan-madraci.hr/shop/madrac-naturlatex-biosan-a-s-n/

 

Ćelije u madracu T.R.S. djeluju kao rashladni uređaj i stvaraju prirodan ugođaj spavanja. Madrac ima čak 7 zona udobnosti, a visine je 22 cm.

Madrac T.R.S.

 

 

Nadamo se da ste u našoj širokoj ponudi uspjeli naći madrac za sebe, a ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte na 092/3315-447 ili nam pošaljite upit preko kontakt forme na ovom linku.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)