Kupujete madrac? Posjetite naš salon madraca u Zagrebu!

Najbolje što možete učiniti prije kupnje jest posjetiti salon madraca i isprobati što više modela. Posjetite naš salon madraca u  Zagrebu gdje ćete se uvjeriti u kvalitetu naših proizvoda

Trebaju vam madraci, a živite u Zagrebu ili okolici? Salon madraca Biosan (Kovinska ulica 4a) je mjesto gdje se nude madraci raznih vrsta i modela. Naše osoblje pokazat će vam široku paletu proizvoda te vas uputiti koji bi madrac bio najbolji za vas prema vašim potrebama. Isprobajte madrace s oprugama, madrace od pjene, s džepičastim oprugama, bonnel te latex madrace i nađite onaj savršen. Nakon što ste odabrali pravi model možete birati između svih standardnih i nestandardnih mjera. Također radimo madrace po vašim mjerama i željama.

Naš salon madraca u Zagrebu drži široku paletu svih drugih proizvoda za spavanje – nadmadraci, podnice, kreveti, jastuci. Pronađite na jednom mjestu u Zagrebu cjelokupan set za spavanje. Opremate li dječju sobu, sobu za odrasle, apartman – provjerite našu ponudu povoljnih proizvoda. Iskoristite pogodnost plaćanja na rate.

Dostava je moguća isti ili idući dan od narudžbe u okolicu Zagreba i samom Zagrebu (madraci i sav ostali asortiman). Dostavljamo potpuno besplatno proizvode do vas! Dostava je besplatna za cijelu Hrvatsku (uključujući i otoke).

Živite li ili samo prolazite kroz Zagreb, madarci, nadmadraci, jastuci, kreveti i podnice čekaju vas u našem salonu u Zagrebu. Dođite i izaberite iz našeg asortimana najbolje proizvode za sebe.

 

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)