Proizvodnja madraca u Hrvatskoj – provjerite Biosan ponudu

Hrvatska proizvodnja madraca nudi brojne pogodnosti za kupce – mogućnost isprobavanja, brza dostava, sigurnost plaćanja, plaćanje na rate, provjerenu europsku kvalitetu

Misija tvrtke Biosan posljednih 20 godina je proizvodnja madraca, nadmadraca, jastuka i podnica s najboljim omjerom cijene i kvalitete. Materijale nabavljamo iz europskih zemalja kako bismo osigurali konstantnu kvalitetu konačnoga proizvoda. Proizvodnja madraca je bazirana u Hrvatskoj (kao i nadmadraca, jastuka i podnica) čime se potiče domaća ekonomija. Iskustvo u izradi neprestano nadopunjujemo praćenjem svjetskih trendova i ponudom inovativnih novih proizvoda. Primjerice u najvećoj mogućoj mjeri prilikom proizvodnje madraca (i ostalog asortimana) koristimo prirodne materijale. Svaki naš proizvod ručno je izrađen od najkvalitetnijih i ekološki prihvatljivih materijala. Kako biste na jednom mjestu dobili sve što vam treba za spavanje nudimo kvalitetne krevete proizvedene u Europi kao i posteljinu i jastuke.

Želite isprobati asortiman koji nudimo? Posjetite nas u jednom od naših salona. Vlastita proizvodnja madraca i drugih proizvoda omogućuje nam da vam ponudimo jeftinije cijene od onih koje nude preprodavači. Naši trgovci znat će vam pomoći u odabiru individualiziranog sustava za spavanje. Dođite i isprobajte naše proizvode te se vratite kući sa sustavom za spavanje baš za vas. Kvalitetan san znači i kvalitetan život!

Nudimo proizvode u standardnim mjerama, ali također radimo madrace i nadmadrace po mjeri. Vlastita proizvodnja madraca omogućava nam da ispunimo vaše individualne želje i potrebe. Ako znate što točno trebate ili pak trebate savjet, javite nam se na jedan od brojnih načina – telefonom na 092/3315-447, preko e-maila, kontakt forme, na facebook-u ili na chat-u. Koji god oblik komunikacije preferirate – tu smo za vas!

Ulaganje u dobar san je investicija koja se isplati – za 10, 15 i više godina koliko će vas pojedini dijelovi služiti, cijena koju plaćate sada je zaista mala. No može biti i manja! Nudimo vam plaćanje na rate kako biste odmah mogli uživati u snu koji zaslužujete. Kupujte gotovinom, karticama ili preko web shopa. Kod nas je on-line kupovina sigurna jer koristimo napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

 

Kako god kupovali, što god odabrali, gdje god bili – osigurali smo dostavu svih proizvoda pa tako i madraca u Hrvatskoj bez obzira gdje se nalazite. Iskoristite priliku i osigurajte sebi, bližnjima i gostima najbolji san uz povoljne cijene uz Biosan proizvode.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)