Nadmadraci od memorijske pjene za bolji san

Stavite nadmadrac od memorijske pjene na svoj madrac ili kauč i osjećajte se kao da ste u oblaku. Napetosti u tijelu će popustiti, a vi ćete se kvalitetno naspavati. Dodatno zaštite madrac ili kauč od tekućina, udubljivanja i olakšajte si održavanje zdrave mikroklime pri spavanju

Predosti nadmadraca od memorijske pjene

  • Udobnost (imate li novi madrac ili spavate na kauču – uvijek je moguće da vam bude još udobnije)
  • Zaštita madraca (produžit će mu vijek trajanja)
  • Lako prenošenje i spremanje (ako spavate na kauču ili često putujete)
  • Ušteda (umjesto kupovine cijelog novog madraca možda vam nadmadrac može pomoći)

Udobnost

Memorijska pjena jedna je od najpopularnijih materijala za nadmadrace. Nadmadrac od memory pjene  pružit će vam poseban osjećaj ležanja kada utonete u njega. Memory pjena mekana je zbog čega nije podobna za izradu jezgre madraca, već se ugrađuje kao gornji sloj za dodatno povećanje udobnosti.

Mnogi vole osjećaj kada utonu u ovu pjenu. Nadmadrac od memorijske pjene reagira na vašu toplinu te će vas obgrlit sa svih strana i pružit vam toplu oazu za bezbrižan san. Jedinstveni osjećaj udobnosti povezan je i sa strukturom memorijske pjene koja omogućava da se tijelo opusti na mjestima pritiska.

Memorijska pjena ne prenosi pokret – ako spavate s partnerom nećete osjetiti kada se okreće ili usred noći diže i vraća u krevet.

Spavate li na boku nadmadrac od memorijske pjene pružit će vam udobnost kakvu trebate. Imate li veću tjelesnu težinu odaberite deblji nadmadrac.

Zaštita madraca

Dodatna pogodnost nadmadraca je su zaštita madraca. Pogotovo ako ste kupili novi madrac, razmislite o nadmadracu kao dodatnom sloju koji će produžiti vijek vašem madracu i dugoročno smanjiti trošak.

Nadmadrac će zaštiti vaš madrac prilikom prolijevanja tekućina. Iako nije vodootporan, nadmadrac od memorijske pjene neće dopustiti tekućinama da prodru do madraca i unište ga.

Također se pritisak tijela raspoređuje po nadmadracu. Tako neće nastati udubljenja i izbočenja na samome madracu.

Nadmadrac ćete lakše okretati i očistiti nego madrac.

Osim toga memorijska pjena za nadmadrac ima odlična higijenska svojstva – zbog strukture otvorenih ćelija izuzetno je prozračan pa spriječava nakupljanje vlage i stvaranje gljivica. Također je antibakterijski i antialergijski, a skidiva navlaka periva u perilici omogućava jednostavno održavanje.

Lako prenošenje

Kako je nadmadrac od memorijske pjene manji i lakši od madraca, možete ga pospremiti kada ga ne koristite. Ponesite ga na godišnji odmor kako bi si osigurali kvalitetan san čak i na lošijem apartmanskom madracu.

S obzirom da je mekan lako se zarola i prenosi. Putujete li često automobilom priuštite si kvalitetan san gdje god da jeste!

Ušteda

Odličan način da uštedite, a ne gubite na udobnosti jest da kupite nadmadrac od memorijske pjene. Ako imate stariji madrac možda ne trebate kupiti novi već vam nadmadrac može pomoći u rješavanju problema neudobnosti. Ukoliko madrac nije u jako lošem stanju, ali biste voljeli više komfora, nadmadrac je odličan izbor za vas.

Nadamo se da smo vam približili prednosti koje pružaju madraci od memorijske pjene. Imate li pitanja još pitanja obratite se našim prodavačima na 092/3315-447 ili pošaljite upit preko kontakt forme na ovom linku.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)