Koji nadmadrac kupiti i kvalitetno se odmoriti? Savjeti proizvođača

Želite se bolje naspavati kako bi više uživali u životu, bili produktivniji i sretniji? Pravi nadmadrac vam može pružiti kvalitetan san bez velikih ulaganja.

Spavate li na starijem i neudobnom kauču ili madracu ne morate kupovati novi. Uštedite i kupite nadmadrac koji će vam sigurno pomoći da se tijekom noći osjećate ugodnije i ujutro budite odmorniji. Tanki i lagani nadmadrac neće se primjetiti na krevetu, a možete ga lako spremiti u ormar tijekom dana da ne smeta na kauču.

Također možete produžiti vijek novom madracu bilo koji nadmadrac da kupite. Nadmadrac će zaštiti madrac od trošenja, znoja i sličnog, što dugoročno znači manji trošak.

Možete ga dodatno koristiti za udobnost gostiju koji će prenoćiti kod vas te ga ponjeti sa sobom kada idete na godišnji odmor.

Materijali od kojih se nadmaraci ponajviše izrađuju:

  • Memorijska pjena (Memory pjena)
  • Hladno lijevana pjena (HR pjena)
  • Lateks (Latex)

Utonite u meku memorijsku pjenu

Ukoliko volite jako mekane materijale ne pitajte se više koji nadmadrac kupiti. Memorijska pjena reagira na toplinu vašeg tijela te ćete utonuti u nju – obujmit će vas sa svih strana u mekanu i toplu čahuru. Ako vam je hladno dok spavate ovo je nadmadrac za vas. Ukoliko imate velikih problema s utrnućima dijelova tijela memorijska pjena može vam pomoći jer smanjuje pritisak na kožu, a time i krvožilni sustav. memorijska pjena ne prenosi pokrete što je poželjno kod spavanja s partnerom.

Naša preporuka za nadmadrac od memorijske pjene je Biosan Visco, visine 7 cm. Više o njemu saznajte klikom na ovaj link

Odlična udobnost i cijena HR pjene

Želite li čvršću potporu izaberite nadmadrac od hladno lijevane pjene. Ovi nadmadraci pružaju visok otpor na pritisak zbog kojeg pri ležanju ne utonete u njih. To ipak ne znači da su neudobni, upravo suprotno – mnogima je stabilnija površina HR pjene puno udobnija. Ova pjena je izdržljiva i otporna na deformacije (sama kraćenica dolazi od engleskog „high resilience“ što znači „visoka otpornost“).

Za nadmadrac od HR pjene preporučamo pogledati HR 30/28 visine 8cm. Više o njemu saznajte klikom na ovaj link

Premium kvaliteta nadmadraca od lateksa

Ako želite vrhunski proizvod onda birajte latex. Iako su neke pjene izdržljive, lateks može trajati i do 30 godina. Ovi nadmadraci ne prenose pokret, a imaju specfičan elastičan osjećaj pri ležanju koji mnogi vole. Higijenska svojstva upotpunjuju kvalitete nadmadraca od latexa – opotran je na mirkobe, prašinu i plijesan te je jako prozračan. Zbog toga i činjenice da na njemu lebdite umjesto utonete dobar je za osobe koje se znoje kod spavanja. Zrak će cirkulirati oko vas i hladiti vas.

Naša preporuka za nadmadrac od lateksa je Biosan Latex visine 6 cm. Saznajte više klikom na ovaj link

Dodatni savjet: Visina nadmadraca koji trebate kupiti ovisi o nekoliko faktora. Od vrste materijala do primjerice vaše težine. Želite li poboljšati udobnost starijeg madraca, spavate na boku ili imate veću tjelesnu težinu birajte deblji nadmadrac. Latex nadmadraci imaju najbolju elastičnost pa će i tanji i deblji biti relativno slični, zatim slijedi HR pjena, a najmekša memorijska pjena može imati veće razlike u udobnosti ovisno o debljini.

Nakon što ste se upoznali s općenitim karakteristikama nadmadraca pogledajte našu ponudu i detalje klikom ovdje. Imate li još nedoumica koji nadmadrac kupiti obratite se našim prodavačima na 092/3315-447 ili pošaljite upit preko kontakt forme na ovom linku.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)