Bračni madraci – odaberite savršen madrac za vas i vašeg partnera

Stresni uvjeti života umanjuju mu kvalitetu i zato svima treba neometan san za opuštanje. No čak i odlazak na spavanje može biti uzrok nemira kada su partneri različiti

Pri odabiru pravog bračnog madraca trebate uvažiti brojne fizičke značajke – poput tjelesne konstitucije, patite li od nekih bolova i slično. Jednako tako važne su navike poput čestog dizanja iz kreveta ili okretanja u snu. Nakon što ste sve to uzeli u obzir pogledajte koje su karakteristike tipova bračnih madraca te našu ponudu.

Bračni madraci od pjene
Hladno lijevana i poliuretanska pjena daju dobar omjer cijene i kvalitete kod madraca. Otporni su na pritisak i trošenje, a istovremeno su zbog svojstva elastičnosti jako udobni. Za bračni krevet odlično je ako su kombinirani sa slojem memory pjene koji absorbira pokrete.
Ako se vaš partner okreće u snu ili često diže iz kreveta, memory pjena neće prenijeti te pokrete na vašu stranu.

https://biosan-madraci.hr/shop/madrac-perla/

Madrac Fenix Memory


https://biosan-madraci.hr/shop/madrac-termo-aktiv/

Bračni madraci od lateksa
Lateks je ponajbolji materijal za izradu madraca jer ima odlična higijenska svojstva, elastičan je, izdržljiv. Idealan je za bračne madrace jer „upija“ pritisak.
Imate li partnera teže konstitucije, bračni madrac od lateksa odlično je riješenje da se prestanete kotrljati na njegovu stranu.
Izdržljivost lateksa znači da ćete ga unatoč pritisku kojem je svaku noć podvrgnut moći koristiti puno dulje od ostalih madraca. Istovremeno, njegova elastičnost podržava vaše tijelo za maksimalnu udobnost.

Biosan bračne madrace od lateks pjene pogledajte ovdje:

https://biosan-madraci.hr/shop/madrac-naturlatex-biosan-a-s-n/

Madrac P.J.

Madrac T.R.S.

Bračni madraci od opruga
Ako ste vi i vaš partner slične konstitucije i navika, bračni madrac s jezgrom od običnih opruga, tzv. Bonell madrac može biti dobar odabir – ovi su madraci prozračni i cjenovno pristupačni. Na jezgru se dodaje sloj različitih pjena pa možete prema vlastitim preferancijama odabrati koju želite.
Ukoliko se partneri razlikuju ovakav tip madraca nije preporučljiv jer prenosi pokrete s jedne strane madraca na drugi.

No madraci s džepićastim oprugama doskočili su tom problemu – s obzirom da je svaka opruga u zasebnom džepiću pritisak je lokaliziran i pokret se ne prenosi.
Stoga ako preferirate madrace s oprugama, a vaš partner i vi ste različiti – ovo je rješenje za vas. madraci s džepičastim oprugama pokazali su se kao idealan bračni madrac jer ne prenose pokrete na partnerovu stranu.

Imate li dodatnih pitanja obratite se našim stručnim prodavačima na 092/3315-447 ili pošaljite upit preko kontakt forme na ovom linku.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)