Madraci za alergičare – ponuda madraca za ljude s alergijama

Gotovo pola milijuna ljudi u Hrvatskoj boluje od alergija, no jeste li znali da borba protiv alergija započinje upravo u vašoj spavaćoj sobi?

Spavaća soba može biti mjesto odmora i opuštanja, ali isto tako i veliki izvor alergena. Osobe koje pate od alergija trebale bi pomnije obratiti pažnju na okolinu u kojoj spavaju. Star madrac idealno je mjesto za razvoj grinja i plijesni. Takav madrac pojačava simptome alergija te otežava spavanje i dugoročno šteti zdravlju.

Česti simptomi alergija su:

  • Začepljenost nosa
  • Kihanje
  • Kašalj
  • Suzne oči
  • Curenje iz nosa

Ukoliko primjećujete pogoršanja simptoma tokom spavanja ili ujutro nakon ustajanja iz kreveta, svakako razmislite o kupnji novog madraca.

U borbi protiv alergija, posebno bi izdvojili naše madrace od latexa.

Madraci od lateksa posjeduju nenadmašne fizičke i mikroklimatske osobine. Dizajnirani su da čestice prljavštine ne prodiru u unutrašnjost madraca te na taj način suzbijaju pojavu alergena u spavaćoj sobi. Njihova antialergijska i antibakterijska svojstva stvaraju nepogodno okruženje za grinje i bakterije. Madraci od lateksa dugotrajan su i kvalitetan proizvod. Svoja tehnička svojstva zadržavaju i preko 30 godina stoga kupnju latex madraca shvatite kao investiciju u miran i zdrav san. Uz odlična antialergijska svojstva latex jezgre, naši madraci također dolaze i sa antialergijskom i antibakterijskom navlakom koju lako možete skinuti i oprati u perilici.

Za više informacija o tome kako vam latex madraci mogu pomoći i olakšati simptome alergija, slobodno nas nazovite na 092/3315-447 ili nam pošaljite upit preko kontakt forme na ovom linku. Za pregled naše ponude madraca kliknite ovdje.

Comments (2)

  • Jelka 2021-11-24 Reply

    Poštovani
    Zanima me madrac eko standard i antibakterijski jastuk
    Kako doći do vas?
    Hvala
    Pozz

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)